طرز تهیه شیرینی نارگیلی مخصوص و خوشمزه


دسته : آشپزیتاریخ: ۱۳۹۷/۰۹/۱۴

طرز تهیه شیرینی نارگیلی مخصوص و خوشمزه

برای شما در این پست از سایت نازشو نیز طرز تهیه شیرینی نارگیلی یکی از محبوب ترین و خوشمزه ترین شیرینی های بین ایرانیان است اما برای اینکه این شیرینی را بتوانیم در خانه تهیه کنیم کمی مطالعه نیاز است و شما می توانید با خواندن این مطلب از وب سایت ما درست کردن شیرینی نارگیلی خانگی را به خوبی یاد بگیرد و در خانه بتوانید آن را به راحتی تهیه کنید. ما در بخش اول شما را با مواد اولیه که نیاز دارید تا یک شیرینی نارگیلی را تهیه کنید آشنا می شوید و در بخش دوم کار هم نیز شما را با طرز تهیه شیرینی نارگیلی آشنا می کنیم این مطلب کمتر از ۵ دقیقه وقت شما نمی گیرد و خواندن آن تا انتها می توانید دستور پخت یکی از شیرینی ها بسیار خوشمزه ایرانی را بیاموزید.

مواد لازم برای تهیه شیرینی نارگیلی مخصوص و خوشمزه

پودر پسته برای تزیین به دلخواه

پودر قند : ۱۵۰ گرم

پودر نارگیل : ۱۲۰ گرم

آرد گندم : یک قاشق غذاخوری

وانیل : یک چهارم قاشق چای خوری

طرز تهیه شیرینی نارگیلی مخصوص و خوشمزه

در گام نخست کار شما باید ابتدا با سفیده تخم مرغ ها شروع کنید و آن ها را که جدا نموده ایم با همزن برقی آنقدر می زنیم تا پف کند و یکدست شود. فقط توجه داشته باشید که در حین جدا نمودن زرده و سفیده، تحت هیچ شرایطی حتی کمی زرده نیز با سفیده مخلوط نگردد. در صورت مخلوط شدن به نتیجه مطلوبی دست نمی یابید. بعد پودر شکر را کم کم اضافه نموده و هم می زنیم تا کشدار شود، بعد آرد گندم را اضافه نموده و مجددا هم می زنیم تا یکدست شود.

در گام بعدی کار شما باید وانیل و پودر نارگیل را اضافه نموده و به صورتی دستی هم می زنیم تا مواد اولیه شیرینی نارگیلی ما آماده شود. در صورتی که قیف مخصوص را در دسترس ندارید، دو عدد پلاستیک فریزر را داخل هم قرار داده  و مواد شیرینی را درون آن ریخته و نوکش را با قیچی برش بزنید و از ان به عنوان قیف استفاده کنید. البته می توانید با روشی ساده تر و مشابه با شیرینی کشمشی که قبلا مطرح نمودیم، مواد شیرینی را با قاشق و به صورت یکدست بریزید.

سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و سپس کمی هم با روغن چرب نموده و مایه شیرینی را با فاصله روی آن بریزید. سینی را در طبقه بالای فر که از نیم ساعت قبل با درجه حرارت متوسط حدود ۱۶۰ تا ۱۸۰ گرم نموده اید قرار دهید، و بعد از حدود ده یا دوازده دقیقه که بوی شیرینی ها درآمد و رنگ آنها نیز طلایی شد اجازه دهید شیرینی ها ۵ دقیقه دیگر ه مبا حرارت کم در فر بماند سپس خارج نموده و بعد از سرد شدن از کاغذ جدا نمایید.

خوب کار تهیه این شیرینی هم به پایان رسید مهم ترین هدف ما از تهیه چنین مطالبی کسب رضایت بیشتر شما مخاطبان وب سایت تفریحی و سرگرمی نازشو می باشد که امیدواریم توانست باشیم به این هدف رسیده باشیم.



Source link

 

جدیدترین مطالب سایت اهواز اینترنت

  • آمریکا به دنبال تشدید فشارها علیه ایران
  • ایران خبر – آخرین وضعیت پروژه‌ی آب‌شیرین‌کن‌ها در ایران
  • چرا سفر با قطار لذت بخش تر است؟
  • ۲۲ کیلومتر بزرگراه تبریز- اهر در دهه فجر به بهره‌برداری خواهد رسید/اتمام در سال آینده
  • دانلود آهنگ جدید میلاد زرشکی به نام یرین بوش
  • ۳۰ آذر آخرین فرصت بیمه محصولات پاییزی در خوزستان است
  • حمله انصاری به بیرانوند در حمایت از رحمتی
  • اولین پاسخ دولت ترامپ به رای‌گیری‌های ضد سعودی مجلس سنا
  • قرص جادویی زیبایی‌اندام وجود ندارد
  • امروز ۲۴ آذر ماه آخرین فرصت ثبت نام کارت سوخت می باشد + آمار
  • معاون وزیر خارجه روسیه با بشار اسد دیدار کرد
  • پیش‌بازی بوروسیا دورتموند- وردربرمن
  • امکان افزایش یارانه‌ها وجود ندارد
  • منتظر کاهش شدید قیمت‌ها در بازار کامپیوتر باشید
  • سپرده‌گذاری ۵ هزار میلیاردی صندوق توسعه ملی در بانک‌ها برای پرداخت وام- اخبار اقتصادی – اخبار تسنیم
  • خطرناک‌ترین و گران‌ترین خط حمله آسیا مقابل استقلال- اخبار ورزشی – اخبار تسنیم
  • جریمه ۱.۶ میلیارد دلاری در انتظار فیس بوک – خبرگزاری مهر | اخبار ایران و جهان
  • طرح یلدای مهربانی به همت خیران
  • رسانه‌ای که نمی‌تواند مخاطب جذب کند، رسانه نیست
  • ایسنا – امروز مسیر پژوهش‌ها تغییر کرده است/باید با رویکرد حل مسئله کار کرد
  • سیستم عامل ios به مشکل خورد
  • جایگزین کردن نی های چوبی به جای پلاستیکی در هتلی در ژاپن
  • حضور ۵ وزنه بردار آمریکا در جام فجر اهواز
  • عضویت ایران سخت‌تر شد؛ اسراییل در میان مخالفان اصلی ایران در FATF
  • رئیس‌جمهوری نیکاراگوئه: اقدامات آمریکا و اتحادیه اروپا جنایت جنگی است
  • آیین نکوداشت «احترام برومند» و «مصطفی رحماندوست» در جشنواره قصه‌گویی
  • اسپالتی: ترسی از اخراج ندارم
  •